top of page

Ketopizza / pikkupizzat

Herkullinen ja helppo ketopizza, joka on tunnettu myös nimellä pikkupizza! ✨ Pikkupizzan valmistus on nopeaa ja vaivatonta. Tämä maistuu ehdottomasti koko perheelle.


Kauppalappu ketopizzaan:

  • 175 g mozzarellajuustoraastetta

  • 5 kananmunaa

  • Mutti luomu tomaattimurska (hh 3.9hg/100g)

  • Napolin salami

  • Suolaa

Ohje:

Aloita ketopizza tekeminen sekoittamalla kulhossa mozzarellajuustoraaste ja kananmunat huolellisesti yhteen. Lisää seokseen ripaus suolaa. Kun seos on tasainen, siirry seuraavaan vaiheeseen. Levitä seos pellille muodostaen ohuita pikkupizza-kiekkoja haluamasi kokoisina. Tärkeää on pitää pikkupizzat ohuina, jotta ne kypsyvät tasaisesti ja saavat mukavan rapean tekstuurin.



ketopizza

Paista pikkupizzoja uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin kullanruskean värin. Ota pikkupizzat uunista ja anna niiden vetäytyä hetki ennen täyttämistä. Levitä jokaisen pikkupizzan päälle tomaattisose ja napolin salamiviipaleita. Ripottele päälle vielä hieman mozzarellajuustoraastetta lisää makua tuomaan. Palauta pikkupizzat uuniin vielä noin viideksi minuutiksi, kunnes juusto on sulanut ja pikkupizzat ovat herkullisen rapsakoita.

Nauti heti! Ketopizzat ovat paitsi maittavia, myös täydellisiä herkkuhetkiin tai vaikkapa illanistujaisiin. 😋

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page